Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.096.139
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Cancerul de san

Echipa Zeoliti recomanda:
Zeolit Dinamic Trio


Oferta speciala

Cancerul de san

Descriere Cancerul de san:

Cancerul de san este cel mai frecvent cancer care se poate dezolta la o femeie. Pana in prezent cauzele aparitiei nu sunt chiar atat de bine stiute insa factorii de risc sunt din ce in ce mai bine identificati. Cu ajutorul examenului de mamografie, depistarea precoce a acestui cancer a crescut semnificativ perspectiva vindecarii. Organismul nostru este format din 100.000 miliarde de celule care intemeiaza tesuturile diferitelor organe cum ar fi:ficatul, inima si creierul. In perioada de dezvoltare celulele primesc si emit in permanenta semnale alarmante asemanatoare unor ordine: de multiplicare, de diferentiere, de stopare a diviziunii. In cazul in care, o celula nu mai raspunde acestor semnale, ea scapa de sub orice reglare si poate sa se multiplice la infinit, intr-un mod haotic, in detrimentul celulelor vecine. Poate da nastere unui cancer, in cazul in care devine maligna.

Cancerul de san reprezinta o afectiune in care celulele canceroase se dezvolta la nivelul tesutului sanului. Sanul este cumpus din lobi si ducte. Fiecare glanda mamara este alcatuita din 15-20 de segmente numite lobi (sunt compusi din segmente mai mici, numite lobuli). Lobulii sunt formati din aglomerari de celule (bulbi) care ajuta la producerea laptelui. Lobii, lobulii si bulbii comunica intre ei prin tuburi subtiri (ducte).

Carcinomul ductal este cel mai intalnit cancer mamar. Se dezvolta la nivelul ductelor. Cancerul de san care apare la nivelul lobilor sau lobulilor se numeste carcinom lobular si este cel mai frecvent tip de cancer mamar care afecteaza ambii sani. Carcinomul mamar inflamator reprezinta unul dintre cele mai rare tipuri de cancer, in care sanul prezinta semne inflamatorii ca: roseata, caldura locala si tumefactie. Varsta si prezenta cancerului de san in familie pot fi un factor de risc important in aparitia cancerului de san.

Factori de risc Cancerul de san:

Principalii factori de risc care pot determina aparitia cancerului de san sunt:

- varsta inaintata a persoanelor;
- prima menstruatie;
- femeile care nu au copii sau cele care au primul copil la o varsta inaintata;
- prezenta cancerului de san sau a tumorilor necanceroase din familie;
- prezenta cancerului de san la mama sau sora;
- radioterapia realizata la nivelul toracelui/sanului;
- descoperirea in urma efectuarii mamografiei a unui tesut mai dens la nivelul sanului;
- utilizarea preparatelor hormonale;
- consumul in exces a bauturilor alcoolice;
- rasa caucaziana.

Simptome Cancerul de san:

Simptomele cancerului de san prezinta urmatoarele semne inflamatorii:
- roseata, tumefiere si caldura locala. Aceste simptome apar din cauza faptului ca celulele canceroase blocheaza vasele limfatice de la nivelul tegumentului. Sanul bolnav de cancer are aspect ciupit, are piele de portocala (identica cu a unei cojii de portocala). Cancerul de san inflamator poate fi in stadiile IIIB, IIIC sau stadiul IV. Aspectul sanului in cancerul inflamator: pielea este ca o coaja de portocala iar sfarcul este ombilicat (orientat spre interior).

Diagnosticul cancerului de san:

Pentru diagnosticarea cancerului de san, sunt necesare investigatii de catre medicul specialist. El examineaza sanii pacientei pentru a diagnostica si depista cancerul mamar. Medicul ar trebui sa observe orice modificare in urma examinarii sanului. Pentru un diagnostic pozitiv se recomanda mai multe examene.  Cancerul de san este diagnosticat deobicei in stadii precoce, cu ajutorul depistarii sistematice. Aceasta depistare se face intr-un stadiu incipient al bolii, care ajuta la vindecarea in majoritatea cancerelor de san fara metastaze.  

Examenul clinic consta intr-un interogatoriu cu pacientul, palparea sanilor si explorarea ganglionilor din fosa axilara. Examenul clinic ne ajuta la evidentierea unei anomalii a sanului.

Examenele complementare  au rolul de a depista eventualele tumori existente. Ecografia de reda informatii complementare, legate de natura acestei tumori. Ea ne poate confirma prezenta unor celule canceroase, fiind asociata cu prelevarea unor celule din leziune (citopunctie). In cazul in care, dupa realizarea ecografiei exista dubii cu privire la benignitatea sau malignitatea tumorii, este necesara o biopsie a sanului. Numai dupa ce s-a stabilit diagnosticul pozitiv de cancer al sanului, se poate evidentia gradul de agresivitate a tumorii. Principalii factori de gravitate a cancerului de san sunt: viteza de crestere a tumorii, invadarea ganglionilor axilari si prezenta metastazelor.

Tratament Cancerul de san:

Pana in prezent sunt descoperite patru metode de tratament al cancerului de san:

- Tratamentul chirurgical este folosit pentru a elimina tesutul malingn de la nivelul sanului. In timpul interventiei chirurgicale se pot inlatura  si o parte din ganglionii axilari de partea sanului afectat pentru a fi cercetati la microscop in vederea depistarii celulelor maligne de la acest nivel. Aceasta metoda este numita disectia nodulului limfatic. Aceasta procedura se poate face chiar si in timpul interventiei chirurgicale conservatoare sau dupa aceasta. Disectia nodulului limfatic se efectueaza prin intermediul unei incizii separate.

-Radioterapia are efecte benefice asupra organismului. Distruge celulele canceroase cu ajutoul radiatiilor x de intensitate crescuta. In prezent intalnim doua tipuri de radioterapii:  radioterapia externa (utilizarea unui aparat care produce raze x) si radioterapia interna (administrarea de substante radioactive incapsulate in ace, capsule, sarme sau catetere care sunt plasate in interiorul sau in apropierea cancerului).

-Chimioterapia are rolul de a administra medicamente care ajuta la oprirea cresterii celulelor canceroase, atat prin distrugerea acestora cat si prin oprirea divizarii (inmultirii). Medicul trebuie sa administreze tratamentul chimioterapeutic in functie de  de stadiul si tipul tumorii care trebuie tratata.

-Terapia hormonala are rolul de a indeparta actiunea hormonilor, oprind cresterea celulei canceroase. Un efect deosebit il are terapia hormonala cu tamoxifen. Actioneaza pe toate celulele organismului si poate creste riscul de a dezvolta cancer endometrial.

Pentru depistarea unei recidive se cere supravegherea prin:
- consultatii frecvente la medicul curant;
- autoexaminare lunara a sanilor, cu prezentare rapida la medic in cazul depistarii unei modificari;
- examene recomandate sistematic sau numai daca persoana prezinta anumite simptome, pentru depistarea metastazelor sau a semnelor de recidiva a cancerului in alt organ.

Cancer la san - studii de medicina experimentala efectuate in Croatia au obiectivat faptul ca administrarea zeolitului inhiba vascularizarea si cresterea tumorilor mamare. Se pare ca zeolitul impiedica si receptionarea semnalelor de diviziune de catre celulele maligne, care astfel sunt impiedicate sa se inmulteasca. Se recomanda cura cu o durata de 2 luni, timp in care se administreaza intern, cate 3,6-4,8 grame (6-8 capsule) de zeolit pe zi.

 

Tratamente naturiste pentru Cancerul de san

Pret: 750 RON
*TVA inclus
 
ultra zeolit lichid
Pret: 150 RON
*TVA inclus
 
Pret: 200 RON
*TVA inclus
 
Pret: 400 RON
*TVA inclus
 
biostem
Pret: 450 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site