Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0724.885.715
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Hepatita A

Hepatita A

Descrierea hepatita A

Hepatita A este o infectie a ficatului cauzata de un virus de tip ARN care este transmis prin ingerarea alimentelor si a apei contaminate. Spre deosebire de virusii hepatici B si C, hepatita A nu determina o infectie cronica asupra ficatului. A fost izolat pentru prima ora in 1979. Omul este singura gazda naturala, desi in conditii de laborator au fost infectate cateva primate non-umane. In functie de conditii, HAV poate fi stabil in mediul inconjurator timp de luni de zile.

Spre deosebire de hepatita B si C, hepatita A nu determina boala cronica. Desi ficatul devine inflamat si umflat, se vindeca complet fara a fi afectat pe termen lung. Odata ce o persoana a fost infectata cu hepatita A, dezvolta imunitate pe termen lung si nu mai poate contracta boala a doua oara.

Mod de transmitere a hepatitei A

Virusul hepatic A poate fi gasit in materiile fecale ale unei persoane infectate cu acest virus. Este trasmis prin contactul cu aceste materii fecale infectate si din acestea poate trece cu usurinta in mancare si apa, si prin ingerare, in organismul uman.

Cele mai frecvente cai de transmitere a hepatitei A sunt: ingerarea alimentelor si a apei ce au intrat in contact cu materii fecale infectate, utilizarea instrumentelor de mancat/baut folosite in prealabil de o persoana infectata, omiterea procesului de spalare a mainilor dupa utilizarea toaletei,sexul neprotejat (de orice forma – inclusiv oral si anal)

Exista cateva grupuri care sunt prezinta un risc ridicat de a contacta hepatita A: adulti care traiesc in conditii aglomerate si nesanitare, copii care traiesc in comunitati precum crese, gradinite etc.; dezastrele naturale precum inundatii, cutremure etc. cand apa potabila poate fi cu usurinta contaminata cu virusul hepatic A, vizitatori ai tarilor cu prevalenta ridicata de hepatita A;  persoanele active sexual.

Simptomele hepatitei A

Prezenta simptomelor in infectia cu virus hepatic A depinde de varsta pacientilor. In cazul copiilor sub 6 ani, 70% dintre infectii sunt asimptomatice; in mod normal, incterul nu asociaza boala. Acest procent nu se mentine in cazul copiilor de peste 6 ani, in cazul carora infectia de obicei este asociata cu simptome, icterul instalandu-se la peste 70% din pacienti.

Simptomele incep sa isi faca aparitia abia dupa 4 saptamani de la contractarea virusului. Printre ele se numara: greata; dureri de cap; dureri abdominale; diaree; febra; scaune anormale (infectioase pentru 2 saptamani); ficat marit; sclerotica (albul ochiului) si pielea pot capata o culoare galbuie;  urina se coloreaza inchis iar scaunul capata o culoare deschisa

Transmitere hepatita A

Virusul hepatic A poate fi gasit in materiile fecale ale unei persoane infectate cu acest virus. Este trasmis prin contactul cu aceste materii fecale infectate si din acestea poate trece cu usurinta in mancare si apa, si prin ingerare, in organismul uman.

Cele mai frecvente cai de transmitere a hepatitei A sunt:

  • ingerarea alimentelor si a apei ce au intrat in contact cu materii fecale infectate;
  • omiterea procesului de spalare a mainilor dupa utilizarea toaletei;
  • utilizarea instrumentelor de mancat/baut folosite in prealabil de o persoana infectata;
  • sexul neprotejat (de orice forma – inclusiv oral si anal)

Exista cateva grupuri care sunt prezinta un risc ridicat de a contacta hepatita A:

  • copii care traiesc in comunitati precum crese, gradinite etc.;
  • adulti care traiesc in conditii aglomerate si nesanitare;
  • vizitatori ai tarilor cu prevalenta ridicata de hepatita A;
  • persoanele active sexual;

si, de asemenea, exista situatii care favorizeaza trasmiterea virusului hepatic A:

  • dezastrele naturale precum inundatii, cutremure etc. cand apa potabila poate fi cu usurinta contaminata cu virusul hepatic A.

Diagnostic hepatita A

Medicul va va pune intrebari cu privire la simptome si la posibila expunere la hepatita si va face analize de sange pentru a determina cum functioneaza ficatul dvs. si daca ati fost expus la hepatita A recent. Veti fi probabil testat si pentru hepatitele B si C (simptomele acestor tipuri de hepatite fiind similare).

Tratament hepatita A

Nu exista tratament specific pentru a vindeca hepatita A. Majoritatea persoanelor nu au nevoie de tratament, exceptand tratamentul de ameliorare a simptomelor. Daca ati fost expus la contactul cu o persoana infectata, exista un tratament care sa va impiedice sa deveniti infectat, cu imunoglobuline, care este mai eficient in primele 2 saptamani de la expunere.

Gravitatea hepatitelor cronice este legata de posibilitatea aparitiei cu timpul a unei insuficiente hepatice ireversibile (tulburari ale coagularii sangvine, encefalopatie hepatica, acidoza metabolica) si o hipertensiune portala (stanjenire a circulatiei sangvine in vena porta). Aceasta evolutie este cauzata de constituirea unei ciroze. Cirozele pot in plus sa evolueze spre hepatocarcinom (cancer al ficatului).

Prevenirea infectiei cu hepatita A

Cea mai buna metoda de aparare impotriva hepatitei A este vaccinarea. Peste 99% dintre persoanele vaccinate dezvolta imunitate impotriva acestui virus hepatic, prin urmare, chiar daca vor fi intra in contact cu acesta, nu vor fi infectati.

O alta metoda de a preveni infectarea cu virusul hepatic A este injectarea cu imuno-globulina (denumita si gamma-globulina). Protectia oferita de aceasta injectie nu este permanenta, ci este valabila doar pentru os curta perioada de timp. Imuno-globulina este un preparat care contine un nivel ridicat de anticorpi ai virusului hepatic A si se administreaza de regula persoanelor expuse la virus. Pentru efect maxim, ar trebui administrata in termen de maxim doua saptamani de la expunere, dar este eficient si daca este administrat intre 2 si 6 saptamani de la posibila expunere la virusul hepatic A.

A treia metoda de prevenirea imbolnavirii datorate hepatitei A este mai putin eficienta decat primele doua si se refera la o igiena personala riguroasa si un stil de viata sanatos. Cateva masuri in aceasta directie trebuie adoptate: evitarea mancarurilor insuficient gatite (fierte, coapte, prajite), spalarea mainilor cu apa si sapun dupa fiecare utilizare a baii, inainte si dupa prepararea si mancarea alimentelor sau dupa schimbarea scutecelor, protejarea in timpul contactelor sexuale (de orice tip).

 

Tratamente naturiste pentru Hepatita A

Activ ZEOLIT Protect Capsule 250 capsule
Pret: 125 RON
*TVA inclus
 
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Pret: 50 RON
*TVA inclus
 
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Pret: 90 RON
*TVA inclus
 
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Pret: 100 RON
*TVA inclus
 
Pret: 110 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site