Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.034.404
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Somnolenta excesiva

Echipa Zeoliti recomanda:
Zeolit Detoxamin Guarana


Descriere Hipersomnia (Somnolenta excesiva)

Somnul este o intrerupere repetitiva a starii de veghe ce corespunde intreruperii activitatii S. R. A. A. (sistemul reticulat activator ascendent) , in timpul careia functiile organismului raman controlate de structuri anatomice subiacente. Hipersomnia face parte din categoria tulburarilor primare ale initierii si mentinerii somnului sau de somnolenta excesiva (numite sau dipsomanii) ce sunt caracterizate printr-o perturbare in cantitatea, calitatea sau reglarea somnului.

Desi isi propun sa nu adoarma, cei care sufera de hipersomnie adorm cu usurinta.  Starile de somn din timpul zilei nu intervin sub forma de atacuri, ci apar in acele situatii in care stimulare psihica  este destul de scazuta (de ex: lecturi plictisitoare, drumuri lungi neinteresante). In cazul acestei afectiuni, calitatea  somnului nocturn este una normala, insa cercetarile efecutuate in acest sens au stabilit o somnolenta fiziologica crescuta, de aceea pacientii mentioneaza aparitia starii de somnolenta la un interval de timp mult mai scurt, decat in mod normal.

Episoade de somn neintentionat care isi fac apartitia pe nesimtite, pot conduce la deteriorarea activitatilor socio-profesionale si relationale, aceasta stare de somnolenta devenind in acelasi timp si incomoda dar totodata si periculoasa, in situatia in care persoana in cauza se afla la volanul unei masini aflata in trafic. Acest somn nocturn prelungit, caracterizat de o desteptare matinala greoaie, dificila, poate duce in cele din urma la imposibilitatea de concentare a persoanei si de a da curs activitatilor matinale. De cele mai multe ori, aceasta stare de somnolenta  neinteleasa de catre cei din jur, poate fi interpretata  ca fiind plictiseala, dezinteres total,  putand altera in timp relatiile sociale si familiale ale unei persoane.

Multe dintre persoanele care sufera de aceasta tulburare, sunt confunze si iritate atunci cand se trezesc din somn si au tendinta de a efectua lucruri simple, banale,  ca pe un automatism.

Tipuri de hipersomnie (somnolenta excesiva)

Exista 4 tipuri ale acestei afectiuni, fiecare cu simptomatologia ei:

Hipersomnia recurenta - apare sub forma unor episoade in care persoana afectata, dupa perioade intregi de somn normal, de 8-10 ore pe noapte, simte nevoia acuta de mult mai mult somn. Ea este declansata de o disfunctionalitate a hipotalamusului si este tratabila.

Hipersomnia idiopatica - apare brusc si de regula fara vreun element declansativ. Persoana afectata este somnoroasa tot timpul, morocanoasa si nu isi mai poate duce la indeplinire sarcinile zilnice. Nu apar disfunctionalitati hipotalamice.

Hipersomnia post-traumatica - apare ca urmare a stresului excesiv declansat de un eveniment traumatizant, care a afectat emotional persoana si care a declansat mecanisme anormale la nivelul sistemului nervos central. Se trateaza cu antidepresive si calmante nervoase.

Hipersomnia genetica - persoana afectata mosteneste genetic afectiunea. Ea se manifesta insa de abia la maturitate, la modul evident, in copilarie avand doar episoade sporadice de somn in exces.

Simptome hipersomnia (somnolenta excesiva)

Printre simptomele care trebuie sa va atraga atentia asupra posibilitatii existentei hipersomniei se numara:  dormitul in exces in timpul zilei; incapacitatea de a impiedica aparitia unui moment de somn in locurile cele mai nepotrivite, cum ar fi la locul de munca;  stare de oboseala permanenta chiar si dupa ce v-ati trezit dupa un scurt somn in timpul zilei;  tendinta de a dormi mult noaptea;  trezirea se realizeaza cu dificultatea;  imediat dupa trezire sunteti confuzi si dezorientati;  sunteti iritati si anxiosi;  lipsiti de energie;  nelinistiti;  incapabili de a gandi sau vorbi normal;  lipsiti de apetit;  avand halucinatii;  probleme de memorie.

 Cauze Hipersomnia (somnolenta excesiva)

Printre cauzele aparitiei hipersomniei se numara: factorii genetici; anumite medicamente (antidepresive); consumul de droguri; consumul excesiv de alcool; afectiunile neurologice; depresia; traumatismul cranian; obezitatea; poate aparea ca un simptom al altei boli precum narcolepsia sau apneea de somn.

 Tratament Hipersomnia (somnolenta excesiva)

Tratamentele recomandate in cazul somnolentei excesive presupun tratarea cauzelor ce se gasesc la baza tulburarilor de somn si totodata ameliorarea simptomelor. Medicamentele prescrise impotriva somnolentei excesive contin diverse stimulente precum amfetamine si modafinilul. La fel de utile  se pot dovedi in acest scop si antidepresivele care au si rolul de a inlatura tulburarile de dispozitie. Alte medicamente ce se utilizeaza pentru tratarea hipersomniei includ clonidina.

De asemenea, mici schimbari ale stilului de viata al persoanei afectate de boala, precum si schimbarile de comportament pot fi utile pentru inlaturarea episoadelor de somn din timpul zilei. Ajuta la indepartarea simptomelor si somnul regulat, si evitarea consumului de cofeina si alcool.

Hipersomnia poate fi ameliorata prin consumul zilnic de zeolit. Luati minim 2 capsule, de trei ori pe zi, cu apa.

 

Tratamente naturiste pentru Somnolenta excesiva

Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 
Pret: 750 RON
*TVA inclus
 
Pret: 110 RON
*TVA inclus
 
Activ ZEOLIT Protect Capsule 250 capsule
Pret: 125 RON
*TVA inclus
 
Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site