Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.030.216
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
 
De ce Zeolit lichid imbogatit cu DHQ flacon 30ml ?

Zeolit lichid este 100% natural si contine cel mai puternic antioxidant - dihidroquercetinul (DHQ) !
Zeolitul lichid are beneficii multiple, fiind nu doar un simplu detoxifiant, ci si un bun antiviral, antioxidant si imunomodulator;
Rezultatele administrarii Zeolitului lichid cu DHQse resimt în timp scurt;
Zeolitul lichid este usor de administrat chiar si pentru persoanele cu afectiuni ale aparatului digestiv.
 

Zeolitul lichid cu DHQ ajuta la:

Detoxifierea organismului – Curele de detoxifiere ale organismului sunt necesare pentru ameliorarea constipatiei, pentru a ajuta la îmbunatatirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este indicata si pentru a ajuta organele foarte solicitate în procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului, este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului. Se recomanda cura de cel putin patru luni, timp în care se iau cate 21 de picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.

Intoxicatia cu metale grele – se refera la plumbul (Pb), manganul (Mn), mercurul (Hg), cadmiul (Cd), platina (Pt) etc. care ajung în organism din cauza poluarii apelor, a aerului si a alimentelor. Studiile facute pe esantioane reprezentative de europeni si americani arata ca în organismele a peste 25% din populatie, procentajul acestor metale grele este depasit. Iar consecintele intoxicatiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale. Pentru ameliorarea acestor afectiuni se recomanda cura, tinuta vreme de 60 de zile, cu Zeolit lichid cu DHQ, din care se iau 10 picaturi pe zi si ajungand pana la 30 de picaturi de 5 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Intoxicatia cu pesticide – substante care ajung în organism în primul rand prin hrana. Aceste substante chimice, ajunse în organismul uman, produc în scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Cura cu Zeolit lichid, de 60 de zile, urmata de 21 zile de pauza, este un mijloc de interventie rapida, eficienta, dar nu suficienta. În timpul si dupa cura cu Zeolit lichid cu DHQ, este absolut necesar si ca alimentatia sa fie cat mai sanatoasa.

Intoxicatia cu xenoestrogeni – este un cuvant compus, provenind din grecesul xenos, adic strain si estrogen, adica hormon feminin, fiind vorba de hormoni feminini straini ajunsi în organismul uman. Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt dopate animalele în crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din pet-uri si din diferitele vase în care se depoziteaza apa sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand în buna masura explozia de cazuri de infertilitate din ultimele doua decenii. Este recomandata o cura cu o durata de 90 de zile, timp în care se iau cate 20 de picaturi pe zi cu 30 de minute înainte de mesa.

Boala canceroasa – administrarea Zeolitului lichid ajuta la prevenirea bolii canceroase, dar si a celor tumorale în general. Afirmatia se bazeaza în primul rand pe calitatea clinoptilolitului (zeolitului) de a ajuta la eliminarea din organism a substantelor cu potential cancerigen. Însa acelasi mineral are si efect imunostimulator. Ca adjuvant pentru prevenirea bolilor canceroase se recomanda cate doua cure pe an, ambele a cate 60 de zile, timp în care se administreaza cate 3 sticle pe luna administrati o doza zilnica 20 picaturi de 3 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ., cu 30 de minute înainte de mese. Pentru stadiile avansate de cancer se pot administra pana la 9 sticlute de Zeolit lichid cu o doza zilnica de 30 de picaturi de 6 ori pe zi.

Iradiere – Clinoptilolitul care sta la baza Zeolitului lichid imbogatit cu DHQ este un adjuvant eficient pentru decontaminarea radioactiva a organismului. Se recomanda cura de trei luni, timp în care se iau cate 28 de picaturi de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Hepatita – studiile clinice au demonstrat faptul ca administrarea de clinoptilolit ajuta la încetinirea evolutiei hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al clinoptilolitului sunt încurajatoare. Sunt semnalate si cazuri clinice, de pacienti cu hepatita virala de tip C, care si-au ameliorat starea de sanatate, în urma curelor repetate cu clinoptilolit. Se recomanda cura de 3 luni, timp în care se iau cate 21 de picaturi de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Diaree, infectii intestinale – Administrarea de Zeolit lichid cu DHQ ajuta la normalizarea florei bacteriene a intestinului, la lupta organismului cu virozele care ataca tubul digestiv, la reducerea inflamatiei la nivelul intestinului, la reducerea volumului si fetiditatii gazelor. Se tin cure de 30 zile (60 de zile în cazurile cronicizate) timp în care se administreaza 21-28 de picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.

Infectii virale – Studiile de laborator si de medicina experimentala au aratat o capacitate de sprijin antiviral al clinoptilolitului (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor, etc.), cat si un ajutor la îmbunatatirea imunitatii sub actiunea acestui mineral. Se tin cure de 60 zile timp în care se administreaza cate 21 de picaturi de Zeolit lichid 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.

Gastrita hiper-acida, ulcer gastric – la multi pacienti cu hipersecretie acida sau cu mucoasa gastrica lezata, administrarea de clinoptilolit o amelioreaza. Administrarea de Zeolit lichid cu DHQ ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul. Se tin cure de 30-60 zile timp în care se administreaza cate 28 de picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese. Se poate administra si în timpul crizelor de gastrita, Zeolitul lichid ajutand la ameliorarea durerii.

Deficiente imunitare – Administrarea de clinoptilolit ajuta la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii. Se tin cure de 60-90 zile, timp în care se administreaza cate 21 de picaturi de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Infertilitate la barbati – Deoarece cel mai adesea sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari, etc., detoxifierea facuta prin administrarea Zeolitului lichid cu DHQ ajuta la eliminarea acestora din organism. Se tin doua cure, a cate 90 de zile fiecare, timp în care se administreaza cate 30 de picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese. Între cele doua cure se face o pauza de minimum 30 de zile.

Guta, acumulari de uree în organism – Zeolitul lichid este eficient în cura pentru aceste afectiuni, deoarece poate ajuta la scoaterea ureei din organism si eliminarea acesteia prin scaun. Este o cura benefica si pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale deoarece, ajutand la eliminarea ureei prin scaun, nu solicita rinichii. Se tin cure de 60-90 zile timp în care se administreaza cate 28 de picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese

Autism – Mentionam posibila actiunea zeolitului in autism, in conditiile in care in ultimii ani tot mai multi parinti din Statele Unite (tara in care aceasta boala este o preponderenta tot mai mare, datorita amplorii pe care a capatat-o) au observat transformari extraordinare la copiii lor in urma curelor cu zeolit. La unii copii autisti, cu varsta peste 4 ani, carora le-au fost administrate cate 1200-2400 miligrame de zeolit pe zi, in cure de 60 de zile, urmate de 30-60 de zile de pauza, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema disparitiei complete a autismului, in schimb, la unii dintre ei s-a remarcat o imbunatatire a atentiei, a capacitatii de a primi informatii si de a comunica, a starii lor psiho-mentale in general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili si-au ameliorat sensibil starea. Nu se stie mecanismul exact prin care zeolitul produce aceste efecte, deocamdata oamenii de stiinta punand rezultatele incurajatoare obtinute pe seama normalizarii secretiilor de neurotransmitatori sau chiar pe seama eliminarii din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele. Daca folositi Zeolitul lichid pentru copiii autisti sau adulti autisti, dozajul sugerat este:

Atentie, produsul trebuie folosit gradual!

bebelus -- 1 picatura/zi pana la 3 picaturi/zi

copil de 9 kg -- 2 picaturi/zi pana la 4 picaturi/zi

copil de 18 kg -- 3 picaturi/zi pana la 12 picaturi/zi

copil de 27 kg -- 3 picaturi/zi pana la 15 picaturi/zi

45 kg -- 3 picaturi/zi pana la 25 picaturi/zi

70 kg -- 3 picaturi/zi pana la 30 picaturi/zi -- necesar 1 si 1/2 sticlute / luna

 

Beneficiile Zeolitului lichid imbogatit cu DHQ:

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ are actiune rapida si eficienta - datorita concentratiei mari de principii active din clinoptilolit;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la producerea unei detoxifieri controlate – datorita formulei echilibrate;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la eliminarea depunerilor aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) si la eliminarea reziduurilor care persista în colon pentru perioade de timp îndelungate si care sunt o veritabila sursa de autointoxicare a organismului.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la eliminarea metalelor grele, precum si a radicalilor (acizi) liberi, xenoestrogenilor, pesticidelor si substantelor chimice nocive acumulate în organism.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la normalizarea tranzitului intestinal – la reglarea proceselor de absorbtie si eliminare intestinala concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este un produs 100% natural, ne-toxic si care nu produce dependenta;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la activarea genei P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere, reducand riscul de aparitie a cancerului;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ te (re)învata sa bei zilnic suficienta apa, întrucat alaturi de acest detoxifiant este obligatoriu consumul a minim 2 l de apa/zi;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ are efecte purificatoare si regenerante complexe, care se fac resimtite dupa prima cura;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta în majoritatea tulburarilor intestinale si digestive - cele mai importante fiind: constipatia, diareea, enterocolitele, colitele de fermentatie, colitele de putrefactie, hemoroizii, fisurile anale, indigestia, meteorismul (balonarea), diskinezia biliara, parazitozele intestinale, gastrita, refluxul gastroesofagian;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este un antioxidant puternic, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ  ajuta la echilibrarea aciditatii organismului aducand-o în zona valorilor optime;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la eliminarea metalelor grele (mercur, plumb, arsen) si toxinelor (pesticide, virusuri) în termen relativ scurt ;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ poate fi administrat împreuna cu alte medicamente, daca acestea nu sunt pe baza de metale grele sau radioactive, însa întotdeauna trebuie consultat medicul.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ se recomanda ca adjuvant:

Pentru detoxifierea organismului;
Eliminarea metalelor grele, radicalilor liberi, amoniacului, pesticidelor si radionuclidelor;
În bolile cronice;
Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic si permite o reabilitare mai rapida;
Pentru întarirea si stimularea sistemului imunitar (mai ales la persoanele cu imunodeficienta);
Pentru aprovizionarea organismului cu microelementele indispensabile;
Pentru reglarea pH-ului sangelui;
În iradiere si chimioterapie;
Ca si cosmetic nutritiv, duce la ameliorarea întregului metabolism si face pielea mai frumoasa.

Contraindicatii Zeolit lichid imbogatit cu DHQ:
Daca bolnavul urmeaza o conduita oncologica bazata pe Cisplatin, Carboplatin, nu folositi Zeolit lichid cu cel putin 3 zile inainte de inceperea tratamentului sau 3 zile dupa tratament, deoarece Zeolitul elimina metalele grele din organism, facand tratamentul inutil. Zeolitul lichid poate fi folosit impreuna cu orice alt tip de chimioterapie, fara incetare.

Produsul este contraindicat la persoanele care au avut un transplant de organe mari, deoarece stimuleaza sistemul imunitar si ar putea duce la respingerea transplantului.
Nu se administreaza împreuna cu tratamente chimioterapeutice pe baza de Platina, Litiu sau alte metale grele ori radioactive, deoarece ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa îsi exercite actiunea terapeutica. Ca masura de siguranta, se poate administra Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ cu o pauza de 3 zile dupa si înainte de tratamentul cu citostatice.
Nu se cunosc efectele asupra copiilor sub 7 ani si asupra femeilor însarcinate sau care alapteaza.

Echipa Zeoliti.ro promoveaza suplimentele naturiste pe baza de zeolit care distrug celulele canceroase dar nu afecteaza si organismul. Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este un mineral vulcanic (aluminosilicat) aflat in suspensie, unic, imbogatit cu dihidroquercetin (DHQ) - foarte eficient în combaterea celulelor canceroase.

Zeolitul lichid este de 10 ori mai eficient cu DHQ

DHQ (dihidroquercetin) a fost adaugat in Zeolitul lichid si astfel crescandu-i eficienta de chelator, imunomodulator, antiviral si detoxifiant.

Echipa Zeoliti.ro distribuie Zeolit lichid imbogatit cu DHQ în sticlute de 30 de mL la pretul de 200 de lei. Administrati 3 sticlute pe luna pentru stadiile incipiente ale cancerului, iar pentru stadiile mai avansate, folositi 4 sticlute de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ. Daca folositi Zeolit lichid imbogatit cu DHQ impreuna cu alte produse naturiste, atunci puteti administra 2 sticlute pentru stadiile incipiente de cancer, si respectiv 3 sticlute pentru nivelul 4 de cancer.

Studiile arata ca Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este produsul nr. 1 în lupta împotriva cancerului, urmat îndeaproape de OxyDHQ.

Efectele detoxifierii cu Zeolit lichid sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare cateva zile. De asemenea puteti lua în considerare si folosirea Micro-Zeolitului în special pentru celulele canceroase din colon. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ lupta si în alte moduri împotriva cancerului: Zeolitul lichid elimina metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întai este atras de plumb (Pb), mercur (Hg), arsenic (As), cadmiu (Cd), apoi distruge pesticidele, erbicidele etc.

Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara de tip cusca, zeolitul lichid detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de curatare. Zeolitul poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ nu are efecte toxice sau reactii adverse:

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQZ este un antiviral, detoxifiant, chelator, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolitul lichid cu DHQ este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice, dupa care este transpus in suspensie lichida alaturi de dihidroquercetin (DHQ). Astfel Zeolitului lichid ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

În mod clar Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, un foarte bun detoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, iar frecventele vibrationale din el maresc eficienta distrugerii celulelor canceroase.

Administrare zeolit lichid imbogatit cu DHQ:
Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este folosit cu succes alaturi de chimioterapie si radioterapie desi administrarea trebuie oprita cu 3 zile înainte de a sustine sedinta de chimioterapie, în cazul în care aceasta foloseste metale grele precum platina (Pt) sau litiu (Li) - Cisplatin, Carboplatin, si 3 zile dupa, tocmai pentru a nu scoate aceste metale din organism.

Zeolit lichid imbogatit cu DHQ trebuie administrat in cantitati mari pentru a face o diferenta, si daca il folositi doar Zeolite lichid imbogatit cu DHQ, atunci administrati 3 sticle pe luna sau 2 daca este folosit simultan cu alte produse.

Folosind Zeolit lichid impreuna cu CANcore-1, atunci administrati la o diferenta de cel putin 30 de minute, pentru ca zeolitul sa nu captureze mineralele din acesta.

O sticluta de 30 mL cuprinde aproximativ 600 de picaturi ( doza de 20 de picaturi/zi timp de 30 de zile). Impartiti doza in cat mai multe repetari administrand de 3, 4 sau 5 ori pe zi zeolit lichid. Indiferend de cate sticlute folositi pe luna, doza de inceput este de 5 -10 picaturi pe zi.

Daca folositi 1 sticla pe luna administrati o doza zilnica de 7 picaturi de 3 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ.
Daca folositi 2 sticle pe luna administrati o doza zilnica 14 picaturi de 3 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ.
Daca folositi 3 sticle pe luna administrati o doza zilnica 20 picaturi de 3 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ.
Daca folositi 4 sticle pe luna administrati o doza zilnica 20 picaturi de 4 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ.
Daca folositi 6 sticle pe luna administrati o doza zilnica 30 picaturi de 4 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ.
Daca folositi 9 sticle pe luna administrati o doza zilnica 30 picaturi de 6 ori pe zi de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ.

Zeolit imbogatit cu DHQ se poate aplica direct sub limba si tinut aproximativ 1 minut inainte de a inghiti. Beti cateva guri de apa. A se administra pe stomacul gol, cu cel putin 45 de minute inainte de masa si cel putin 2 ore dupa masa. OxyDHQ poate fi administrat imediat dupa zeolitul lichid insa nu inainte sau impreuna cu acesta.

Ingrediente Zeolite lichid imbogatit cu DHQ:

Apa purificata
Zeolit (clinoptilolit)
Humic & fulvic acid
DHQ - dihidroquercetin (extract de zada siberiana)
Aulterra (Urme de Minerale)

Smart Detox:

Oferta Smart Detox: 2 Zeolit lichid si 1 cutie Plasturi Kinoki la doar 410 lei.

Plasturi detoxifianti cu turmalina Kiyome Kinoki sunt eficienti pentru tratamentul persoanelor care sufera de diabet, artrita, oboseala puternica, insomnie, tensiune arteriala, obezitate. Este folosit cu succes si pentru detoxifierea organismului.

Plasturii Kiyome Kinoki sunt utilizati pentru detoxifierea generala a limfei si a organismului. Produsul este format din otet de bambus, extras din bambus natural, otet de lem, tourmalina, chitosan, microelemente, vitamina C, E si ulei rafinat de portocale.

telefon comenziDisclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site