Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.030.216
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Cancer vezical

Echipa Zeoliti recomanda:
Zeolit Dinamic Trio


Oferta speciala

Cancer vezical

Descriere Cancer vezical:

Cancerul vezical reprezinta orice tip de tumora maligna a vezicii urinare. Boala se caracterizeaza prin evolutia celulelor normale care se multiplica fara nici un control in vezica. Organul muscular care depoziteaza urina se numeste Vezica urinara. Este situata in pelvis. Majoritatea tipurilor de cancer isi au originea in celulele care tapeteaza interiorul vezicii. Poarta denumirea de carcinom cu celule tranzitionale.

Caracteristica principala a canceruli vezical este faptul ca se elimina mult sange in urina. Acest lucru se poate depista cu ochiul liber sau cu ajutorul microscopiei - hematurie microscopica. Alte simptome importante pe care le are cancerul vezical sunt: durerea din timpul urinarii, urinare frecventa sau tenesme vezicale. Aceste simptome nu sunt doar ale cancerului de vezica, ele pot depista si alte boli non-canceroase, cum ar fi infectiile prostatei si cistita. Cancerul renal poate conduce la hematurie.

Principala cauza cunoscuta al cancerului vezicii urinare este fumatul. Reprezinta un factor de risc important pentru toata populatia care fumeaza. Cercetatorii au demenostrat ca principala sursa de imbolnavire o reprezinta carcinogenii din fumul de tigara, astefel incat 30% dintre tumorile vezicale apar datorita expunerii la carcinogeni la locul de munca precum benzidina, 2-naftilamina. Lucratorii Din industria cauciucului si in imprimeriei prezinta un risc ridicat de imbolnavire.  De asemenea, coafezii sunt expusi riscului datorita contactului frecvent cu fixativul de par.

Organizatia Mondiala a Sanatatii clasifica cancerele vezicale in functie de gradul in care se afla persoana in cauza: grad mic sau mare. Tumorile sunt clasificate in functie de morfologie: papilare, sesile sau mixte si nodulare.

Un studiu recent efectuat ne indica faptul ca mai putin de 5% dintre persoanele care sufera de cancer vezical prezinta forme de carcinoame scuamoase. Devin asociate cu inflamatia persistenta cu ajutorul insertiei de cateter Foley si litiaze vezicala. Persoanele care locuiesc in tarile nedezvoltate prezinta un risc ridicat de infectii vezicale cu Schistosoma haematobium. Adenocarcinoamele numara sub 2% dintre tumorile vezicale. Tumorile sunt remarcate in vezicile extrofice si au rezultat foarte slab la radioterapie si chimioterapie.  Tratamentul principal este cistectomia radicala.

Cancerul vezical prezinta urmatoarele stadii, in functie de localizare, dimensiune si extindere.
Stadiul 0: celulele canceroase sunt descoperite doar in mucoasa vezicii urinare
Stadiul I: celulele canceroase au proliferat in submucoasa vezicii urinare dar nu in musculara
Stadiul II:celulele canceroase au proliferat in musculara vezicii dar nu si in tesutul grasos adiacent
Stadiul III: celulele canceroase au proliferat in tesutul grasos adiacent si in prostata, vagin, uter, dar nu in nodulii limfatici si alte organe
Stadiul IV: celulele canceroase au proliferat in nodulii limfatici, pelvis sau peretele abdominal si alte organe.

Cauze Cancer vezical:

Factorii de mediu reprezinta principala imbolnavire de cancer.  Cel mai important factor de risc este fumatul. Principalii agenti carcinogeni posibili gasiti in fumul de tigara sunt: Nitrozaminele, 2-naftilamina si 4-aminobifenilul. Cancerul vezical este provocat si de expunerea industriala la amine aromatice din vopsele, cerneluri, produse de combustie, cauciuc si textile.
Pacientii care au avut expuner in antecedente la terapie prin radiatii a pelvizului au si ei un risc crescut de cancer vezical. De obicei, chimioterapia cu ciclofosfamida  poate creste riscul de cancer vezical prin expunerea la acroleina, un metabolit urinar al ciclofosfamidei. Pacientii care sufera de leziuni ale maduvei spinarii si care necesita cateterizare pe o perioada lunga de timp, prezinta un risc crescut de 20 de ori de cancer vezical.

Simptome Cancer vezical:

Principalele simptome ale Cancerului vezical sunt: hematuria, disuria, urinari repetate, infectii ale tractului urinar, durere lombara, edeme, pierdere in greutate, dureri osoase, rectale, anale si anemie

Diagnostic Cancer vezical:

Diagnosticul pozitiv de Cancer vezical se pune pe baza biopsiei obtinute in timpul cistoscopiei. Uneori poate fi o descoperire accidentala in timpul cistoscopiei. Citologia urinara se poate afla in momentul cistoscopiei. Aceasta poate fi specifica dar slab sensibila. Exista markeri urinari mult mai importanti decit citologia. Majoritatea pacientilor care prezinta istoric, semne si simptome suspicioase de cancer vezical se adreseaza urologului. 

Tratament Cancer vezical:

Tratamentul cancerului vezical se face in functie de extinderea tumorala in peretele vezical. Tumorile superficiale pot fi rase sau electrocauterizate cu ajutorul cistoscopiei. Un alt tratament pe care il practica pacientii care sufera de cancer vezical este imunoterapia Valrubicina in vezica se poate administra pentru a trata cancerul vezical, numai in momentul in care cistectomia nu este o optiune. In cazul in care tumorile nu sunt tratate ele se vor infiltra gradat peretele vezical. Tumorile care infiltreaza vezica necesita chirurgie radicala in care toata vezica urinara este eliminata-cistectomie, iar fluxul urinar este deviat. Combinarea radioterapiei cu chimioterapia este necesara in tratarea bolii invazive. Nu s-a stabilit inca cat de eficienta este aceasta forma de tratament comparabil cu chirurgia ablativa radicala.

Cauze naturale. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

 

Tratamente naturiste pentru Cancer vezical

Pret: 750 RON
*TVA inclus
 
Activ ZEOLIT Protect Capsule 250 capsule
Pret: 125 RON
*TVA inclus
 
ultra zeolit lichid
Pret: 150 RON
*TVA inclus
 
Pret: 400 RON
*TVA inclus
 
biostem
Pret: 450 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site