Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.034.404
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Cancer vulvar

Echipa Zeoliti recomanda:
Zeolit Dinamic Trio


Oferta speciala

Cancer vulvar

Descriere Cancer vulvar:

Cancerul vulvar  face parte din categoria cancerelor ginecologice. Afecteaza in general, femeile cu varsta inaintata. Carcinomul vulvar este diferit de neoplazia intraepiteliala vulvara. Reprezinta o leziune noninvaziva a epiteliului care poate avansa de la carcinom in situ la cancer cu celule scuamoase si la boala Paget la vulvei.

Aparitia cancerului vulvar nu este atat de clara, totusi unele conditii cum sunt condiloma sau displazia scuamoasa pot ajuta la dezvoltarea cancerului. Papilomavirus uman este considerat a fi un posibil factor etiologic al cancerului vulvar. Un risc deosebit de mare, il prezinta pacientele infectate cu HIV. De asemeni persoanele care fumeaza prezinta un risc ridicat de imbolnavire.

Majoritatea cancerelor vulvare se dezvolta din cauza unor carcinoame scuamoase celulare. Isi au originea din epidermul tesutului vulvar. Carcinomul in situ reprezinta un precursor al cancerului scuamos inainte de a invada mambrana bazala. Principalele leziuni isi au originea in labie, mai ales in labia majora. Cancerul vulvar se mai poate intalni in clitoris. Femeile care au o varsta inaintata prezinta un factor de risc ridicat in imbolnavirea de cancer vulvar. Tratamentul acestor persoane este mai complicat, el se aplica in functie de alte conditii patologice. Leziunile scuamoase pot fi unifocale, cu extensie locala si extindere prin sistemul limfatic local. Tumora poate afecta chiar si organele adiacente precum vaginul, uretra si rectul. Un subtip al cancerului scuamos este carcinomul verucos si poste sa apara ca un condilom cu dezvoltare lenta.

In general, 5% dintre neoplaziile vulvare sunt cauzate de melanomul vulvei. Aceste melanoame are aceleasi caracteristici ca melanomul din alte localizari. Afecteaza o populatie mult mai tanara. Comparativ cu carcinomul scuamos melanomul are o tendinta crescuta de metastazare. Tipic o leziune se prezinta sub forma unui nodul sau ulceratie, uneori poate fi asociata cu prurit, iritatie, sangerare locala si eliminare de substanta. Alte simptome importante ale cancerului vulvar sunt: disuria, dispareunia si durerea pot fi notate. Datorita jenei, aceste simptome pot sa nu fie prezentate de catre pacienta. Melanoamele dau o culoare inchisa pielii. Adenocarcinomul apare din glandele Bartholin si poate determina un nodul dureros.

Cauze Cancer vulvar:

Cancerul vulvar face parte din categoria cancerelor ginecologice. Se afla in numar de aproximativ 5% dintre toate neoplaziile genitale feminine. Este intalnit la 1, 5 dintre 100. 000 dintre femeile din tarile dezvoltate. Cu exceptia sarcoamelor rare acest tip de cancer apare mai des la femeile care au o varsta inaintata, intre 65-75 de ani. Insa isi poate face aparitia chiar si la pacientele tinere, aproximativ 15% dintre aceste cancere se  dezvolta la femeile sub 40 de ani. Odata cu imbatranirea populatiei, incidenta cancerelor vulvare creste lent. Principalii factori de risc in aparitia cancerului sunt:  obezitatea, diabetul, carenta prelungita de estrogeni.

Simptome Cancer vulvar:

Simptomul principal al cancerului vulvar este pruritul vulvar.  De obicei, este insotit de o mica ulceratie si de leziuni de culoare rosie. Analiza tesutului vulvar prelevat (biopsie) poate ajuta la stabilirea diagnosticului. Cancerul de vagin se depisteaza cel mai frecvent prin sangerari sau secretii vaginale.

Diagnostic Cancer vulvar:

Diagnosticul cancerului vulvar se poate pune pe examinarea vulvei. Putem observa daca prezinta ulceratii, nodul sau o masa. In momentul in care pacientul este suspicios, poate efectua o  biopsie, care se face sub anestezie locala. Leziunile mici pot fi observate sub anestezie locala. Examinarea vulvei inseamna inspectia zonei perianale, a clitorisului si uretrei. Palparea glandelor Bartholin este necesara. Evaluarea poate insemna efectuarea de radiografii, cistoscopie si proctoscopie.

Tratament Cancer vulvar:

Tratamentul  de specialitate in cazul unui cancer vulvar, este dat de catre un oncolog. Extinderea interventiei chirurgicale este data de stadializarea chirurgicala. Chirurgia reprezinta o terapie standard si practica vulvectomia radicala cu eliminarea nodulilor limfatici din zonele inghinale si femurale. Aceste interventii chirurgicale pot duce la infectia plagii, disfunctia sexuala, edem si tromboza.

In momentul in care cancerul vulvar se extinde la organele adiacente (uretra, vagin, rect), chirurgia poate fi mult mai extensiva. In cazurile de carcinom vulvar descoperit in stadii incipiente, interventia poate sa nu fie atit de mutilanta.

Radioterapia si chimioterapia nu au deobicei cele mai bune rezultate,  insa pot fi folosite in cazuri selectate de cancer vulvar avansat.

Cauze naturale. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.

 

Tratamente naturiste pentru Cancer vulvar

Pret: 750 RON
*TVA inclus
 
Pret: 86.4 RON
*TVA inclus
 
Pret: 110 RON
*TVA inclus
 
Zeolit pudra detoxifianta flacon 350 grame
Pret: 120 RON
*TVA inclus
 
ultra zeolit lichid
Pret: 150 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site