Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.096.139
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Cancerul bronhopulmonar

Echipa Zeoliti recomanda:
Zeolit Dinamic Trio


Oferta speciala

 Cancerul bronhopulmonar

Descriere Cancerul bronhopulmonar:

ncerul pulmonar este cel mai frecvent cancer in lume in prezent, el reprezentind 12,3% din toate cazurile noi de cancer. La barbati incidenta cea mai mare este observata in Europa(in special Europa de Est) si America de Nord. La femei incidenta cea mai mare este in America de Nord si Europa de Nord Vest.

In Europa, in fiecare an, se diagnosticheaza aproximativ 400.000 de cazuri noi. Acesta reprezinta aproximativ 25% din toate cazurile noi de cancer bronhopulmonar la barbati si 6% din toate cazurile noi de la femei.

Exista diferente in frecventa cancerului pulmonar intre diferitele regiuni si populatii din Europa. La barbati incidenta si riscul cumulativ este cel mai mare in Europa de Est. La femei incidenta cea mai mare se gaseste in Europa de Nord, aproape de 2 ori mai mare ca in Europa de Est si de Sud Est. La barbati rata mortalitatii scade in tarile Europei de Nord Vest(Regatul Unit, Finlanda) sau este scazut dar stabil(Suedia, Norvegia). In acelasi timp in multe tari din Europa de Est si Centrala s-a observat o crestere in rata mortalitatii(Ungaria , Romania).

Cancerul bronhopulmonar sau carcinomul bronsic este o tumora maligna identificata la nivel pulmonar, cu originea in celulele bronsice. In prezent intalnim doua tipuri mari de carcinom bronsic: carcinomul microcelular si carcinomul macrocelular. Diferentele dintre cele doua tipuri de cancer sunt in functie de modul in care cresc, de tratament si de prognostic. Cancerul bronhopulmonar este descoperit in mod intamplator, cu ajutorul unei radiografii uzuale a cutiei toracice. Principalele simptome sunt tusea constanta si dispneea. In stadiile avansate intalnim expectoratia cu sange (hemoptizia) si scaderea in greutate.

Factorul de risc principal in aparitia cancerul bronhopulmonar este fumul de tigara si inhalarea de pulberi in mediul profesional (de exemplu pulberea de azbest). Media varstei de imbolnavire este de 65 de ani. Cele doua tipuri de cancer pulmonar se deosebesc prin faptul ca sunt sub forme diferite: carcinom microcelular si carcinom macrocelular. Carcinomul microcelular se depisteaza usor, dar este extraordinar de greu de tratat, deoarecere imediat trece la metastazarea celorlalte organe. Principalul mod de tratamentul al cancerului pulmonar este pe baza de chimioterapice care ajuta, de cele mai multe ori, la o micsorare vizibila a tumorii. In cazul in care este depistat din timp, sansele de vindecare a cancerului cresc destul de mult. Carcinomul macromolecular se dezvolta local, fara a avea efecte secundare si fara a da metastaze organismului. De aceea, este necesar ca tratamentul sa asigure indepartarea tumorii maligne, posibilitate valabila pentru aproximativ 20% din pacienti. Interventia chirurgicala se completeaza cu chimio- si radioterapie, care este utila si in cazul tumorilor inoperabile.

Se recomanda renuntarea la fumat, deoarecere reprezinta unul din factorii de risc principali ai cancerului pulmonar.

Factori de risc Cancer bronhopulmonar

Exista doua mari categorii de agenti inductori de cancer pulmonar: chimici si radioactivi. Cu actiune modulanta mai sunt si factorul genetic si profilul alimentatiei.

  Carcinogenii chimici: tabagismul, poluarea atmosferica, poluarea profesionala etc.

Tabagismul reprezinta factorul cel mai important, fiind responsabil de peste 85% din cancerele pulmonare. In fumul de tigara exista mai multe substante chimice diferite, implicate direct in producerea cancerului, cele mai cunoscute fiind N-nitrozaminele si hidrocarburile aromatice policiclice. In aparitia bolii, conteaza numarul de tigari fumate pe zi, durata in ani, debutul la varste tinere, fumatul pasiv, inhalarea profunda. Foarte importanta este problema fumatului pasiv, involuntar. Se considera ca langa o persoana care fumeaza 20 tigari, fumatorul pasiv inhaleaza cantitatea de fum din 8 tigari.

Poluarea atmosferica - unele substante detectate in aerul urban sunt identice cu cele gasite in fumul de tigara. In regiunile puternic industrializate, rata mortalitatii prin cancer bronhopulmonar este de 2-5 ori mai mare decat in ariile rurale.

Poluarea profesionala - expunerea la anumiti agenti profesionali, asociata cu fumatul, se traduce prin multiplicarea riscului, si nu printr-un simplu efect aditiv al acestora. Astfel, daca riscul de cancer bronhopulmonar la muncitorii nefumatori neexpusi la amianta este de unu, la fumatorii expusi este de cinci, la fumatorul neexpus este de 10, iar cel expus ajunge la 50. Aceasta potentializare multiplicativa exista si pentru alte expuneri profesionale: azbest (materiale izolante, santiere navale; la muncitorii care manipuleaza asbestul, unul din cinci decese se datoreaza acestui cancer), oxizii de fer, arsenic (in pesticide, fungicide, industria sticlei, semiconductori), gudroane (se refera in special la hidrocarburile aromatice policiclice, care deriva din multiple activitati industriale: coxerii, topitorii, industria aluminiului), crom, nichel (folosit ca aditiv in siderurgie) etc.

 Carcinogenii radioactivi - in afara expunerii la razele cosmice, orice individ este expus la radiatii de origine terestra legata de prezenta radioizotopilor naturali. Riscul principal in ceea ce priveste cancer bronhopulmonar rezida in prezenta uraniului, care in cursul dezintegrarii sale emite radium 226 si mai ales gazul radon 222. Studiile clasice care au analizat cancer bronhopulmonar la minerii din minele de uraniu au demonstrat o relatie directa de tip doza-efect.    Factori genetici
Se pare ca anumite mutatii genetice mostenite ale celulelor, confera o susceptibilitate fata de actiunea factorilor de mediu implicati in oncogeneza

Factori alimentari - la multe familii de cancerosi, exista un nivel crescut al aryl-hidrocarbon-hidroxilazei, cu rol in activarea hidrocarburilor policiclice zise protectoare: antioxidantii (vit. A, C, E, seleniu) din legume si fructe.

Informatii necesare despre Carcinomul macrocelular:

Carcinomul macrocelular se dezvolta local si formeaza rareori metastaze. Sansele sale de vindecare a pacientului bolnav sunt mai bune decat cele ale carcinomului microcelular. In functie de structura histologica, el se poate clasifica in:
-Carcinomul epidermoid: prezinta in medie 40% din cazurile totale de cancer pulmonar;
-Adenocarcinomul: 35% din totalul carcinoamelor bronsice. Reprezinta forma cea mai intalnita forma de cancer la nefumatori;
-Carcinomul nediferentiat cu celule mari.

Informatii necesare despre Carcinomul microcelular:

Carcinoamele microcelulare reprezinta doar 15% din toate cazurile de cancer bronhopulmonar. Prezinta un prognostic mai rau decat carcinomul macrocelular din cauza faptului ca  formeaza de timpuriu tumori-fiice (metastaze). Aproximativ 80% dintre pacientii bolnavi de cancer bronhopulmonar au deja metastaze in momentul diagnosticarii.

Cauze Cancer bronhopulmonar:

Principala cauza a cancerului bronhopulmonar o reprezinta fumatului. Persoanele care au acest viciu, prezinta un risc crescut de a dezvolta un cancer. Un studiu recent efectuat ne prezinta o incidenta mai mare la fumatori cu 30—60%, decat la nefumatori. Tutunul este factorul  responsabil pentru o treime din decesele prin aceasta boala. Poate depasi toate celelalte cauze luate la un loc. Bolile cardiovasculare ÅŸi alte boli ale aparatului respirator sunt produse de tutun.

Simptome Cancer bronhopulmonar:

Simptomele Cancerului bronhopulmonar de debut sunt tusea, expectoratia, durerea toracica. Intalnim primele semne generale: paloare, oboseala, pierdere in greutate, inapetenta, febra. In timp putem intalni semne si simptome de: obstructie bronsica, interesarii pleu­rei, infectare a teritoriului pulmonar din jur, compresiunea unor formatiuni vecine sau metastazelor.
Semnele radiologice  ale Cancerului bronhopulmonar implica deobicei: opacitate hilara, imagine de atelecta­zie lobara sau zonala si opacitate rotunda in plin parenchim (5, 6, 7, 8, 9).

Diagnostic Cancer Bronhopulmonar:

Diagnosticul cancerului bronhopulmonar se reda cu ajutorul bronhoscopiei. Reprezinta examenul fundamental, care ne ajuta sa evidentiem modificarile mu­coasei bronsice si leziunea endobronsica (tumoarea sau stenoza). Ne ajuta sa observam aspirarea unor fragmente tumorale sau a secretiei bronsice, in vederea examenului histologic.

Unul dintre cele mai importante examene pentru diagnosticarea cancerului bronhopulmonar este cercetarea celulelor neoplazice in sputa, prin recoltarea sputei 3 zile consecutiv (eventual repetare). Acest examen ne ajuta la diagnosticarea in 80 - 90% dintre cazuri, cu 1 - 5 ani inainte ca neoplasmul sa devina evidentiabil cu ajutorul metodelor clasice. Examenul citologic al secretiei bronsice poate pune in evidenta existenta tumorii. V.S.H. este aproape totdeauna accelerata, indiferent de gradul febrei.

Tratament Cancer Bronhopulmonar:

Tratamentul cancerului bronhopulmonar este unul foarte complex, ne permite un controlul local al tumorii extirpate. Este necesara efectuarea de tratamente pe baza de radioterapie cu energii inalte, asociata chirurgiei fie postoperator, in vederea consolidarii actului chirurgical, fie ina­inte si dupa operatie. Preiradierea evidentiaza cresterea gradului de operabilitate si diminuarea potentialului de metastazare in timpul manevrelor chirurgicale. Pentru stadiile avansate care pot fi inoperabile, se cere radioterapia cu energii inalte, asociata cu chimioterapia. Un alt mod de a trata cancerul bronhopulmonar este pe baza de chimioterapie citostatica. Devine un adjuvant important in majori­tatea formelor histologice si dominanta in tipul histologic cu celule in bob de ovaz, unde rata raspunsului pozitiv este de trei ori mai mare decat in celelalte forme de cancer bronhopulmonar.

Din pacate, studiile de medicina experimentala si clinice privind actiunea antitumorala a zeolitului in cancerul cu aceasta localizare sunt inca in curs de desfasurare. Cert este, insa, ca in prezent sunt cunoscute foarte multe cazuri de pacienti care dupa ce au urmat cure repetate cu zeolit au stopat cresterea sau au facut sa intre in remisie tumorile pulmonare. Se administreaza cate 6-8 tablete de zeolit pe zi, in cure de 90 de zile, urmate de 30 de zile de pauza, dupa care tratamentul se reia. Este un tratament eficient si in cazul bolnavilor care au fumat, zeolitul ajutand la detoxifierea rapida a organismului.

 

Tratamente naturiste pentru Cancerul bronhopulmonar

Pret: 750 RON
*TVA inclus
 
Activ ZEOLIT Protect Capsule 250 capsule
Pret: 125 RON
*TVA inclus
 
ultra zeolit lichid
Pret: 150 RON
*TVA inclus
 
Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 
Pret: 400 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site