Contactati-ne 9:00 - 18:30 :
0748.030.216
0748.030.216
0748.034.404
0748.099.089
0748.096.139
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 logo site Parteneri
 
 
Intrebari frecvente
Administrare
Video
Afectiuni
Stiri
Zeoliti oferte
 
Comanda
Contact
  • 2+1 gratis   • 3+1 gratis   • 4+1 gratis   • Idei de cadouri   • Oferte speciale   • Promotii     Lista produse
info contact
Produse Zeolit de uz intern
Articular Protect
Activ Zeolit Silicic
Zeolite Enhanced with DHQ - Upgraded
Biostem
Zeolit lichid
Activ ZEOLIT Protect 250 capsule
Zeolit pudra Detoxifianta flacon 350 grame
Zeolit pudra detoxifianta flacon 200 grame
Zeolit detoxifiant - flacon 250 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 180 capsule
Zeolit detoxifiant - flacon 60 capsule
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Detoxamin Royale
Zeolit Detoxamin Pudra
Zeolit Detoxamin Guarana
Zeolit Detoxamin Basic Capsule
Zeolit Detoxamin Acai Slim
Colon Detox
CandyClear5
Zeolit Dinamic Trio
Ultra Zeolit lichid
Micro Zeolit

Produse Zeolit de uz extern
Zeolit Masca Cosmetica
Zeolit masca exfolianta
Zeolit Pudra Dermatologica
Zeolit pudra abraziva
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Detoxamin Pudra pentru Piele
Zeolit Pudra pentru Sportivi

Promotii
Biostem Zeolit Premium 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra abraziva 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 60 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis
Oferta Zeolit Detoxifiant 250 capsule 2+1 gratis
Oferta zeolit pudra detoxifianta 200 grame 2+1 gratis
Zeolit Protect 3+1 gratis
Zeolit pudra detoxifianta premium 2+1 gratis
Oferta 2+1 gratis ColonDetox
Oferta CandyClear5
Oferta zeolit protect pulbere 3+1
Oferta 2 ultra zeolit lichid + Kinoki
Oferta ultra zeolit lichid 3+1 gratis
Oferta ultra zeolit lichid 5+2 gratis
Pachet zeolit smart detox
Pachet detoxifiere premium
Oferta zeolit pudra dermatologica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Cosmetica 2+1 gratis
Oferta Zeolit Masca Exfolianta 2+1 gratis
Oferta Zeolit Pudra Pentru Sportivi 2+1 gratis
Promotie Activ Zeolit Silicic 3+1 gratuit
Upgraded dinamic trio
Pachet detoxifiere gold


VIZITATI-NE AICI
facebook Facebook
twitter Twitter
blog Blog

 
 
str. Bistritei 7B, Suceava
E-mail:
comenzi@zeoliti.ro
Delia Constantin    0730.514.767
Adrian Petrica      
0724.885.715
  

Oboseala cronica

Echipa Zeoliti recomanda:
Zeolit Dinamic Trio


Oferta speciala

Oboseala cronica

Descriere Oboseala cronica:

Oboseala cronica reprezinta o tulburare care se manifesta printr-o senzatie de oboseala extrema. Este produsa din cauza unei activitati fizice sau psihice sustinute si care nu cedeaza dupa o stare de repaus. Sunt intalnite o serie de ipoteze cu privire la cauza acestui sindrom, de la infectii virale la stress psihologic, de cele mai multe ori cauza exacta nu poate fi concretizata.  Oboseala cronica prezinta manifestari clinice dificil de remarcat. Oamenii de stiinta considera ca aceasta afectiune trebuie sa fie luata mult mai in serios.
Sindromul de oboseala cronica se dezvolta in intraga lume, in toate grupurile etnice si rasiale. Oamenii de stiinta considera ca sindromul oboselii cronice este cel putin la fel de frecvent in randul populatiei americane de culoare, hispanicilor si in randul populatiei caucaziene.
Oboseala cronica este remarcata la persoanele care apartin aceleiasi familii, insa aceasta nu este o dovada ca boala ar fi contagioasa. In schimb, este posibil sa existe o legatura familiala sau genetica. Oboseala cronica apare in special in randul adulti. In prezent, sunt identificate o serie de tratamente esentiale pentru tratarea acestei afectiuni.

Cauze Oboseala cronica:

In ciuda multelor studii si teorii, cauzele care contribuie la declansarea acestei boli nu sunt cunoscute. Sunt unii care spun ca sindromul oboselii cronice porneste de la o infectie virala sau de la stres. Din cauza ca multi oameni au dezvoltat sindromul oboselii cronice dupa o infectie virala, se presupune ca acesta ar putea fi un factor declansator. Printre virusii „responsabili" se numara Epstein-Barr sau virusul herpetic. Un sistem imunitar slabit si un dezechilibru hormonal sunt considerate, de asemenea, posibile cauze ale declansarii oboselii cronice. Multe teorii sustin ca de fapt sindromul oboselii cronice apare din cauza unei combinatii de factori

Simptome Oboseala cronica:

Simptomele apar brusc, la indivizi anterior activi. O afectiune de tip gripal sau un stres acut se remarca adesea ca evenimente trigger, urmate de o epuizare insuportabila. Apar si alte simptome ca: cefalee, dureri in gat, mialgii si dureri articulare, adenopatii sensibile si stare febrila care conduc la ideea ca infectia persista.In cateva saptamani, devin evidente si celelalte trasaturi ale sindromului- tulburarile somnului, concentrarea dificila si depresia.

Diagnosticul SOC este mai mult unul de excludere al altor afectiuni. Istoricul minutios, examenul fizic complet si teste de laborator judicioase ne vor ajuta in acest scop.

Nici un test de laborator nu poate masura severitatea bolii.

Tratament Oboseala cronica:

n zilele noastre exista citeva directii in tratarea sindromului oboselii cronice, dar cu toate acestea nici una dintre ele nu este determinata din punct de vedere patogenic si nici destul de eficace.

Pentru cresterea capacitatii de munca fizica si psihica, pentru inlaturarea oboselii, pentru revenirea starii de buna dispozitie, cea mai eficienta este folosirea unor antidepresive naturale. De exemplu, foarte indicat este decoctul de sunatoare - un mijloc natural cunoscut inca din vechime pentru intarirea capacitatilor de aparare ale organismului.

Un moment important in terapia sindromului oboselii cronice este scaderea starii de stres care insoteste in mod permanent ritmul dezordonat al vietii noastre. Pentru aceasta va ajuta preparatele care au la baza tranchilizatorii naturali. Nici un fel de medicament insa nu poate inlocui o alimentatie normala, echilibrata, adecvata eforturilor depuse si starii psihice si emotionale.
O mare insemnatate au folosirea factorilor naturali de tratare, exercitiile fizice, elementele de psihoterapie care alcatuiesc un tratament determinat din punct de vedere patogenic al acestei boli.

Pentru ca toate reactiile sistemelor de reglare neurovegetativ si neuroendocrin sint nespecifice (excitant nespecific - raspuns nespecific), si tratamentul indreptat catre restabilirea echilibrului rupt trebuie sa se opuna factorilor negativi cu actiune nespecifica. Asemenea proprietati au factorii naturali de tratament care intra in arsenalul fizioterapiei si reabilitarii medicale.

Ele nu produc alergii si boli de natura medicamentoasa, nu au efecte secundare, nu duc la dependenta de medicamente, sint asimilate usor de catre bolnav.

Cel mai bine ar fi insa sa nu se ajunga aici. Iar pentru acest lucru nu trebuie decat sa aveti grija la cateva aspecte legate de stilul vostru de viata. Iata cateva sfaturi oferite de specialist:

- evitati situatiile nesemnificative care pot produce stari anxioase
- fiti adeptii unei alimentatii sanatoase si a unei vieti fara excese, deasemenea detoxiativa organismul pentru stimularea  activitatii in conditii optime a tuturor organelor
- faceti regulat exercitii fizice
- luati suplimente bazate pe vitamine si minerale.

 

 

Tratamente naturiste pentru Oboseala cronica

Pret: 750 RON
*TVA inclus
 
Pret: 110 RON
*TVA inclus
 
Activ ZEOLIT Protect Capsule 250 capsule
Pret: 125 RON
*TVA inclus
 
Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 
Pret: 224.64 RON
*TVA inclus
 Disclaimer

 Copyright ©  2011 - 2016. Toate drepturile rezervate

 

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Zeoliti.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

Prima pagina   Administrare   Afectiuni   Comanda   Intrebari frecvente   Video   Zeoliti Oferte   Contact

Creare site creare site